Békessy Béla Vívóklub - Debrecen
Debreceni Vívás - Békessy Béla Vívócentrum -  Fancing,  epee, sabre in Debrecen

Elérhető elit sport

Vívás - nem csupán az elit sportja!

Természetesen minden szülő a legjobbat akarja gyermekének, ezért vállalunk oly sok plusz elfoglaltságot, visszük gyermekeinket külön órákra, nyelvtanfolyamra. Fontos azonban, hogy gyermekünk élvezze is ezeket az elfoglaltságokat úgy, hogy teste-lelke fejlődik és új barátokra, ismerősökre is szert tesz.

Mindenki tisztában van vele, hogy a sport egészséges, ezért sok szülőben megfogalmazódik, hogy beíratja gyermekét valamilyen edzésformára. Természetesen sok múlik azon, milyen elképzelései vannak a gyermeknek, de ötletekkel mi magunk is előállhatunk. A sportág kiválasztása sok fejtörést okozhat, ám mindenképpen érdemes megfontolnunk a vívás lehetőségét is. Mára már nem csupán a nemesemberek és az elit sportja, hanem bárki kipróbálhatja ezt a nagyszerű, egymás tiszteletét hangsúlyozó tiszta sportágat, amely nem csupán az elmét és a testet fejleszti, hanem megtanít az ellenfél megbecsülésére, az elvégzett munka, a megtett erőfeszítések utáni eredmények elismerésére, de nemkülönben a kudarcok javunkra fordítására is.

Ha pedig olyan helyet keresünk, ahol gyermekünk kiváló környezetben, nagy tekintélyű edzők keze alatt fejlődhet – és bár kezdetben nem kívánunk élversenyzőt faragni belőle, mégis szeretnénk távlatokat látni – a DHSE-PMD Vívó Klub tökéletes választás lehet. A klub vezetői, edzői rendkívül lelkiismeretesen, az egyéni sajátosságok figyelembe vételével végzik munkájukat. Számos élversenyzőt kineveltek már az évek során és a csupán amatőrként sportolni lejáró gyermekek is jól érzik itt magukat.

A klubnál a fiatalokat nem hajtják túl azért, hogy minden áron eredményeket érjenek el, ám magas szinten támogatják őket az életkoruknak megfelelő maximális fejlődés elérésében. A legtöbb gyermek kedveli a mozgást, a játékos gyakorlatokat és a ”kardozós” mese-, és kalandfilm hősöket, így nagy lelkesedéssel csatlakozhatnak a klubon belüli vívóovihoz, vívósulihoz, akár már 4 éves kortól is.

2019 március
Következő
H K Sze Cs P Szo V
01
1
2
3
02
4
5
6
7
8
9
10
03
11
12
13
14
15
16
17
04
18
19
20
21
22
23
24
05
25
26
27
28
29
30
31
= Kard
= Tőr
= Párbajtőr

Facebook

ÉAOP-5.1.3-11-2011-0017

"Infrastrukturális fejlesztés az esélyegyenlőség feltételeinek komplex mozgásfejlesztéssel és szenzomotoros terápiával történő biztosítására a Debrecen Vívásáért Alapítványnál"